SZOLGÁLTATÁSAINK

Darts

16 pálya

Rendezvények

Cégek és baráti társaságok

Versenyek

Profik és amatőrök

Darts:

Ebben a sportban az a csodálatos, hogy bárki elkezdheti és viszonylag hamar magas színvonalra fejlesztheti játéktudását. Fiatal és idősebb, alacsony vagy magas. Tehát gyakorlatilag mindenki élvezetét lelheti a Dartsban. Szeretettel várunk Téged is egy jó kis dobálásra a Prince of Darts-ban. Game On!!!

Rendezvények:

Rengeteg olyan cégről tudunk, ahol a kollégák munkaszünetben egy kis dartsozással lazítanak. Hiszen a játék erre is tökéletes. A hely abszolút alkalmas kisebb céges avagy baráti " összetartások " lebonyolítására, hiszen a hátsó részen található VIP terem a maga 4 állásával akár 12-15 fő kényelmes kikapcsolódásának lehet színtere.

Ám amennyiben egy ennél lényegesen magasabb létszámú rendezvényt szeretnétek itt megtartani. Természetesen lehetőség van rá, hogy az egész Prince of Darts aznap csakis a Tiétek legyen. 

Versenyek:

A Prince of Darts-ban 16 táblát sikerült úgy felállítani, hogy kényelmesen, egymást nem zavarva tudjunk a játékra koncentrálni. Ez azért lényeges információ, mert így viszonylag nagy versenyeket is le tudunk bonyolítani különösebb zsúfoltság nélkül.

A Prince of Darts-ban általában minden héten rendezünk versenyeket. Amatőrök és profik. Hölgyek és az utánpótlás. Minden szekció megtalálja a neki testhez álló viadalt a palettán.. Az állandóan frissülő versenynaptárat a "Kezdőlap" -ról is elérhető Facebook oldalunkon követhetitek.